בניית חדרי קירור

לעיתים עלינו להעביר סחורות אשר מחויבות שמירה על טמפרטורה מסוימת. קחו לדוגמה אוכל: ישנם מאכלים שונים דורשים טמפרטורה מסוימת, על מנת להישאר עדיין כמאכלים אשר ראויים למאכל אדם. בדיוק לשם מטרות אלה ניתן לבנות חדרי קירור שונים. ניתן לבנות מכולות המשמשות כחדרי קירור נייחים וניידים כאחד, וישמשו בעצם לאחסן את הסחורות אשר מחויבות להישמר בטמפרטורה נמוכה במקרה בו עלינו לשנע את הסחורה ממקום למקום, או במקרים אחרים בהם נזדקק לאחסן סחורה בקירור.

 מי עושה שימוש בחדרי קירור?

  • מטבחים גדולים – מטבחים תעשייתיים גדולים הזקוקים להעברה וקבלה של חומרי גלם ואוכל בקירור, משתמשים במכולות וחדרים ניידים בקירור על מנת להעביר את המאכלים.
  • חברות קייטרינג – חברות קייטרינג הן חברות ניידות, ומגיעות עם המאכלים אל מקום האירוע בו מתקיימת הארוחה. חברות אלה נוהגות לעשות שימוש בחדרים ניידים לקירור על מנת לשנע את המאכלים שלהם ממקום ההכנה אל מקום האירוע. כמו כן לחברות אלה לעיתים יש מועדי עומס כמו חגים ומודעים, בהם ישנן הזמנות רבות. לכן החדרים משמשים בנוסף גם לאחסון של כמות רבה של מאכלים במידה ויש עומס. בניית חדרי קירור

 מדוע כדאי לבצע בניית חדרי קירור?

במידה ואתה עסק העוסק בסחורה או מוצרים הדורשים קירור כמו אוכל לדוגמה, מומלץ תמיד שיהיה ברשותך חדרי קירור במטרה לבצע קירור לסחורה. הנה כמה סיבות:

  • שינוע של סחורה – במידה ויהיה עליך לשנע סחורה ממקום למקום ולשמור על הטמפרטורה שלה, אין אופציה יותר טובה לכך מחדרים ניידים המקררים כל הדרך.
  • תקופת עומס – שוב בדומה למה שציינו עם חברות קייטרינג, לפעמים עשויות להגיע תקופות עומס בהן תחזיק בכמות רבה של סחורה שיהיה עליך לאחסן בקירור. במידה ותהיה זקוק לעוד מקום, האופציה הטובה ביותר היא כמובן חדר קירור שיהיה למקרה שכזה.
  • תקלות חשמל – בדיוק בדומה למקרה בו נוצרת הפסקת חשמל ארוכה בבית, ברשותנו מוצרים שעלינו לשמור בקירור מהמקרר. תקלות חשמל לא ניתן לצפות, לכן תמיד חשוב שיהיה ברשותך חדר קירור נייד למקרה חירום של הפסקת חשמל, בו תוכל לאחסן את המוצרים שחייבים להישמר בטמפרטורה נמוכה.

אודות שופס בלוג